Privatumo politika


  • Ši privatumo politika (toliau – „Politika“) nurodo Jūsų (toliau – „Vartotojas“, „Jūs“, „Svetainės lankytojas“) asmens duomenų (t.y., informacijos, kuri leidžia Jus tiesiogiai arba netiesiogiai identifikuoti), kuriuos Jūs galite pateikti https://www.baldusale.lt/ interneto svetainėje arba kurie yra susiję su minėtos svetainės (toliau – „Svetainė“) teikiamomis paslaugomis arba prekėmis rinkimo, saugojimo ir naudojimo tvarką.


    Ši privatumo politika netaikoma bendrovių, kurios mums nepriklauso ar kurių nevaldome ir asmenų, kurie mums nedirba ar su kuriais nebendradarbiaujame, praktikai.

    Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte šią Privatumo politiką, nes, kiekvieną kartą lankydami https://www.baldusale.lt/ interneto svetainę sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šioje Privatumo politikoje. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti minėtoje svetainėje, nesinaudoti jos turiniu ir/ar paslaugomis.


    Turinys


    • Kas yra atsakingas už Jūsų asmens duomenų tvarkymą?
    • Kokiais būdais ir kokią informaciją apie Jus renkame?
    • Kokiu pagrindu ir kokiais tikslais mes tvarkome Jūsų asmens duomenis ir kiek laiko juos saugome?
    • Jūsų teisės
    • Vaikų naršymas mūsų svetainėje
    • Naujienlaiškiai
    • Kokybės užtikrinimas
    • Slapukai
    • Reklama
    • Kam perduodame Jūsų asmens duomenis?
    • Nuorodos į kitas svetaines
    • Informacijos saugumas
    • Duomenų saugumo pažeidimas
    • Politikos pakeitimai ir papildymai
    • Susisiekite su mumis

    Kas yra atsakingas už Jūsų asmens duomenų tvarkymą?

    Mes – UAB „Evinara“ (toliau – „EVINARA“, „Mes“, „Duomenų valdytojas“) esame atsakingi už Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

    Duomenų valdytojo duomenys:

    Kodas: 304590843,
    Buveinės adresas: Švitrigailos g. 11K-109, Vilnius, Lietuva
    Tel. nr. +370 (608) 35 808,
    El. p. info@baldusale.lt.

    Patvirtiname, kad Duomenų valdytojo Svetainės lankytojų duomenys bus renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos, Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Jūsų duomenų saugumui užtikrinti taikomos visos protingos techninės ir organizacinės priemonės.

    Kokiais būdais ir kokią informaciją apie Jus renkame?

    Mes renkame informaciją, kurią:


    I. Jūs mums sąmoningai pateikiate:


    1) pildydami kontaktinę formą (mūsų Svetainės skiltys „Susisiekime“, „Parašykite mums“),
    2) teikdami užklausą (mūsų Svetainės skiltis „Turite klausimų? Parašykite mums“),
    3) naudodami tiesioginio pokalbio (live chat) internetu funkciją (mūsų Svetainės skiltis „Palikite žinutę“),
    4) sukurdami paskyrą,
    5) teikdami užsakymą,
    6) užsiprenumeruodami naujienlaiškį,


    Priklausomai nuo to kurį aukščiau nurodytą veiksmą atliekate Jūs mums pateikiate savo kontaktinius duomenis, tokius kaip:


    1) vardas, pavardė,
    2) elektroninio pašto adresas,
    3) telefono numeris,
    4) Jūsų adresas,
    5) ar kiti asmens duomenys, kuriuos savo nuožiūra nurodote atlikdami aukščiau nurodytus veiksmus.


    II. Mūsų serveriai įrašo informaciją, kurią siunčia Jūsų naršyklė, kai lankotės mūsų svetainėje. Apie mūsų svetainės serverių įrašomą informaciją skaitykite mūsų Slapukų naudojimo politikoje.


    Su mūsų serverių įrašoma informacija galite sutikti arba nesutikti pasirinkdami slapukų nustatymus.


    Galite neteikti mums tam tikros informacijos, tačiau tuo atveju neturėsite galimybės pasinaudoti kai kuriomis Svetainės funkcijomis.


    Kokiais tikslais ir kokiu pagrindu mes tvarkome Jūsų asmens duomenis ir kiek laiko juos saugome?


    Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis žemiau nurodytais atvejais:


    I. Naršymas mūsų Svetainėje


    Jums naršant mūsų Svetainėje mūsų serveriai įrašo informaciją apie Jus. Apie mūsų Svetainės serverių įrašomą informaciją skaitykite Slapukų naudojimo politikoje.


    II. Kontaktinės formos (mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“) pildymas


    Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?


    Savo Svetainėje jos lankytojams suteikiame galimybę su mumis susisiekti ir pateikti savo klausimus užpildant mūsų kontaktinę formą. Užpildydami kontaktinę formą Jūs nurodote savo vardą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą.


    Kokiu tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis ir koks yra šių duomenų tvarkymo pagrindas?


    Aukščiau nurodytus Jūsų asmens duomenis tvarkome susisiekimo su Jumis tikslu, siekdami atsakyti į Jūsų klausimus. Šiuos duomenis tvarkome teisėto intereso susiekti su Jumis ir atsakyti į Jūsų mums užduotus klausimus pagrindu.


    Koks yra šių duomenų saugojimo laikotarpis?


    Šiuos duomenis saugome tol, kol Jums bus atsakyta į Jūsų klausimus ir gautas Jūsų atsiliepimas, bet ne ilgiau kaip 12 mėn.


    III. Užklausos (mūsų Svetainės skiltyje „Turite klausimų? Parašykite“) teikimas


    Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?


    Savo Svetainėje jos lankytojams suteikiame galimybę pateikti mums savo klausimus užpildant mūsų užklausos formą. Užpildydami užklausos formą Jūs nurodote savo vardą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą.


    Kokiu tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis ir koks yra šių duomenų tvarkymo pagrindas?


    Aukščiau nurodytus Jūsų asmens duomenis tvarkome susisiekimo su Jumis tikslu, siekdami atsakyti į Jūsų klausimus. Šiuos duomenis tvarkome teisėto intereso susiekti su Jumis ir atsakyti į Jūsų mums užduotus klausimus pagrindu.


    Koks yra šių duomenų saugojimo laikotarpis?


    Šiuos duomenis saugome tol, kol Jums bus atsakyta į užklausą ir gautas Jūsų atsiliepimas, bet ne ilgiau kaip 12 mėn.


    IV. Tiesioginis pokalbis (live chat) internetu (mūsų Svetainės skiltis „Palikite žinutę“)


    Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?


    Savo svetainėje suteikiame galimybę tiesiogiai su mumis bendrauti internetu. Tiesioginio pokalbio internetu (live chat) metu mums pateikiate savo vardą, elektroninio pašto adresą ir telefoną.


    Kokiu tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis ir koks yra šių duomenų tvarkymo pagrindas?


    Aukščiau nurodytus Jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami atsakyti į Jūsų klausimus. Šiuos duomenis tvarkome teisėto intereso susiekti su Jumis ir atsakyti į Jūsų klausimus pagrindu.


    Koks yra šių duomenų saugojimo laikotarpis?


    Šiuos duomenis saugome tol, kol Jums bus atsakyta į Jūsų klausimus ir gautas Jūsų atsiliepimas, bet ne ilgiau kaip 12 mėn.


    V. Jūsų paskyros mūsų Svetainėje sukūrimas


    Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?


    Savo Svetainėje jos lankytojams, užsakantiems mūsų paslaugas ar prekes, suteikiame galimybę turėti savo paskyrą. Susikurdami paskyrą mūsų Svetainėje pateikiate savo vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, prekių ar paslaugų pristatymo adresą (šalį, savivaldybę, miestą, gatvę, namą, butą, pašto kodą), nurodote slaptažodį.


    Kokiu tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis ir koks yra šių duomenų tvarkymo pagrindas?


    Aukščiau nurodytus Jūsų asmens duomenis tvarkome Jūsų paskyros ir užsakymų administravimo tikslu. Šiuos duomenis tvarkome Jūsų sutikimo* pagrindu.


    Koks yra šių duomenų saugojimo laikotarpis?


    Saugosime Jūsų informaciją tol, kol Jūsų paskyra bus aktyvi. Jums ištrynus tam tikrą informaciją iš savo paskyros, ji gali likti mūsų privačiuose registruose. Mes išsaugosime ir naudosime šią Jūsų informaciją teisiniams įsipareigojimams vykdyti, ginčams spręsti ir susitarimams vykdyti.


    VI. Paslaugų ir prekių užsakymas


    Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?


    Savo Svetainėje jos lankytojams suteikiame galimybę užsakyti mūsų paslaugas ir prekes. Užsakyti prekes Svetainės lankytojas gali: sukurdamas paskyrą mūsų Svetainėje arba nesukurdamas paskyros. Jeigu nesukūrėte paskyros mūsų Svetainėje kiekvieną kartą atlikdami užsakymą mums pateikiate savo vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, prekių ar paslaugų pristatymo adresą (šalį, savivaldybę, miestą, gatvę, namą, butą, pašto kodą).


    Kokiu tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis ir koks yra šių duomenų tvarkymo pagrindas?


    Aukščiau nurodytus Jūsų asmens duomenis tvarkome Jūsų užsakymo įvykdymo tikslu. Šiuos duomenis tvarkome sutarties ir Jūsų sutikimo* pagrindu.


    Koks yra šių duomenų saugojimo laikotarpis?


    Šie Jūsų duomenys saugomi tol, kol pristatome Jums prekes ar suteikiame paslaugas arba jeigu paslaugas ar prekes užsakėte naudodamiesi savo paskyra mūsų Svetainėje, tol kol aktyvi Jūsų paskyra.


    VII. Naujienlaiškio prenumerata


    Kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome?


    Savo Svetainėje jos lankytojams suteikiame galimybę užsisakyti mūsų naujienlaiškį. Norėdami užsisakyti mūsų naujienlaiškį Jūs pateikiate mums savo elektroninio pašto adresą, kuriuo norėtumėte gauti naujienlaiškį.


    Kokiu tikslu tvarkome Jūsų asmens duomenis ir koks yra šių duomenų tvarkymo pagrindas?


    Aukščiau nurodytus Jūsų asmens duomenis tvarkome naujienų Jums pateikimo tikslu. Šiuos duomenis tvarkome Jūsų sutikimo* pagrindu.


    Koks yra šių duomenų saugojimo laikotarpis?


    Šiuos Jūsų duomenis saugome tol, kol neatsisakote mūsų naujienlaiškio prenumeratos. Tą galite padaryti laikydamiesi gautame elektroniniame laiške, kuriuo siunčiame Jums naujienlaiškį, nurodytų atsisakymo instrukcijų arba susiekę mūsų kontaktais (juos rasite šios Politikos skiltyse „Kas yra atsakingas už Jūsų asmens duomenų tvarkymą?“ ir „Susiekite su mumis“) arba pateikdami mums užklausą mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“, „Palikite žinutę“.


    ⃰ Informuojame, kad Jūs turite teisę nesutikti ar bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis aukščiau nurodytais, žvaigždute pažymėtais, atvejais. Atšaukti savo sutikimą galite susisiekę su mumis Jums patogiu būdu mūsų kontaktais, kuriuos rasite šios Politikos skyriuose: „Kas yra atsakingas už Jūsų asmens duomenų tvarkymą?“ arba „Susisiekite su mumis“ arba pateikdami užklausą mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“, „Palikite žinutę“. Sutikimo atšaukimas nedaro poveikio sutikimu pagrįsto duomenų tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.


    Jūsų teisės


    Jūs turite šias teises:


    • Susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi (teisė susipažinti),
    • Reikalauti, kad mes ištaisytumėme arba, atsižvelgiant į asmens duomenų tvarkymo tikslus, papildytumėme neišsamius Jūsų asmens duomenis (teisė ištaisyti),
    • Reikalauti, kad mes ištrintumėme Jūsų asmens duomenis (teisė „būti pamirštam“),
    • Reikalauti, kad mes apribotumėme Jūsų asmens duomenų tvarkymą esant vienai iš teisėtų priežasčių (teisė apriboti),
    • Reikalauti, kad mes perkeltumėme Jūsų asmens duomenis (teisė į duomenų perkeliamumą),
    • Nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys, kai šie duomenys tvarkomi ar ketinami tvarkyti tiesioginės rinkodaros tikslais, įskaitant profiliavimą, kiek jis susijęs su tokia tiesiogine rinkodara,
    • Paduoti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, https://www.ada.lt/ nurodyta tvarka.


    Užklausą dėl pirmų šešių aukščiau nurodytų savo teisių galite pateikti susiekę mūsų kontaktais (juos rasite šios Politikos skiltyse „Kas yra atsakingas už Jūsų asmens duomenų tvarkymą?“ ir „Susiekite su mumis“) arba pateikdami mums užklausą mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“, „Palikite žinutę“. Mes atsakysime į Jūsų užklausą per 30 dienų. Siekdami užtikrinti Jūsų privatumą ir saugumą, taip pat imsimės reikiamų veiksmų, kad patvirtintume Jūsų tapatybę.


    Informuojame, kad tais atvejais, kai tvarkome Jūsų duomenis Jūsų sutikimo pagrindu Jūs turite teisę nesutikti ar bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Atšaukti savo sutikimą galite susisiekę su mumis, pateikdami mums užklausą mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“, „Palikite žinutę“. Sutikimo atšaukimas nedaro poveikio sutikimu pagrįsto duomenų tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.


    Vaikų naršymas mūsų svetainėje


    Mūsų Svetainė skirta suaugusiems, todėl nerenkame jokios asmeninės informacijos iš vaikų iki 16 metų amžiaus. Jei esate jaunesnis nei 16 metų, prašome neteikti jokios asmeninės informacijos per mūsų Svetainę. Mes skatiname tėvus ir teisėtus globėjus stebėti jų vaikų naudojimąsi internetu ir padėti įgyvendinti šią Politiką, nurodant savo vaikams niekada neteikti asmeninės informacijos per mūsų Svetainę be tėvų ar teisėtų globėjų sutikimo. Susisiekite su mumis, jei turite pagrindo manyti, kad vaikas iki 16 metų teikia mums savo asmeninę informaciją per mūsų Svetainę.


    Naujienlaiškiai


    Mūsų Svetainėje siūlome elektroninius naujienlaiškius, kuriuos galite užsiprenumeruoti bet kuriuo metu. Galite atsisakyti mūsų naujienlaiškio ar rinkodaros tikslais siunčiamų elektroninių laiškų laikydamiesi gautame elektroniniame laiške nurodytų atsisakymo instrukcijų. arba susisiekę mūsų kontaktais (juos rasite šios Politikos skiltyse „Kas yra atsakingas už Jūsų asmens duomenų tvarkymą?“ ir „Susiekite su mumis“) arba pateikdami mums užklausą mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“, „Palikite žinutę“.


    Slapukai


    Mūsų Svetainė naudoja „slapukus“ siekiant užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Apie mūsų naudojamus slapukus galite skaityti mūsų Slapukų naudojimo politikoje.


    Reklama


    Galime rodyti internetines reklamas ir dalintis suvestine ir asmens neidentifikuojančia Jūsų informacija. Šią informaciją renkame registracijos proceso metu arba per internetines apklausas ir reklamines akcijas. Mes nesidaliname asmenį identifikuojančia klientų informacija su reklamuotojams. Kai kuriais atvejais mes galime naudoti suvestinę ir asmens neidentifikuojančią informaciją, kad reklama būtų pritaikyta tikslinei auditorijai.


    Kam perduodame Jūsų asmens duomenis?


    Neparduodame, nekeičiame ir jokiu kitu būdu neteikiame jūsų asmens duomenų trečiosioms šalims iš anksto apie tai Jūsų neinformavę.


    Todėl informuojame, kad Jūsų asmens duomenis galime perduoti:


    • Svetainės prieglobos (angl. hosting) partnerių ir kitų šalių, kurios padeda mums administruoti Svetainę, atlikti mūsų veiklą ar aptarnauti mūsų vartotojus šioms šalims sutikus laikyti šią informaciją konfidencialia,
    • jei to reikalaujama įstatymų numatyta tvarka, įgyvendinant mūsų Svetainės Politiką arba siekiant apsaugoti mūsų ar kitų asmenų teises, nuosavybę ar saugumą,
    • jei to reikalaujama arba leidžiama įstatymų numatyta tvarka, pavyzdžiui, teisėsaugos institucijų reikalavimu, ir kai tikime, kad atskleidimas yra būtinas mūsų teisėms, Jūsų saugumui ar kitų žmonių saugumui apsaugoti, sukčiavimo atvejams tirti ar valstybinių institucijų prašymams patenkinti.


    Be Jūsų sutikimo neteikiame asmens duomenų trečiosioms šalims rinkodaros tikslais. Jei išreiškiate susidomėjimą trečiosios šalies pasiūlymu arba įsigyjate paketą, į kurį įeina trečiosios šalies pasiūlymas, trečiajai šaliai galime pateikti tik tą Jūsų asmeninę informaciją, kuri yra susijusi su Jūsų pasirinktu pasiūlymu. Vis dėlto asmens neidentifikuojanti lankytojų informacija gali būti pateikta kitoms šalims rinkodaros, reklamos ar kitais tikslais.


    Nuorodos į kitas svetaines


    Mūsų Svetainėje gali būti pateikiamos nuorodos į kitas svetaines, kurios mums nepriklauso ar kurių neadministruojame. Mes neprisiimame atsakomybės už tokių svetainių ar trečiųjų šalių privatumo politiką. Atkreipkite dėmesį, kad kai esate nukreipiami iš mūsų Svetainės į kitas svetaines, perskaitykite kiekvienos svetainės, kurioje gali būti renkami Jūsų asmens duomenys, privatumo politiką.


    Informacijos saugumas


    Saugome Jūsų pateiktą informaciją kompiuterių serveriuose kontroliuojamoje ir saugioje aplinkoje, bei imamės kitų reikiamų organizacinių ir techninių saugumo priemonių siekdami apsaugoti Jūsų asmens duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto Jūsų duomenų naudojimo, keitimo, atskleidimo, sunaikinimo ar neteisėtos prieigos. Jūsų asmeninė informacija laikoma saugiame tinkle ir yra prieinama tik ribotam asmenų skaičiui, kurie turi specialias teises naudotis tokiomis sistemomis ir privalo laikyti šią informaciją konfidencialia. Be to, visa jūsų pateikiama viešai neskelbtina/kredito informacija yra užkoduota naudojant „Secure Socket Layer“ (SSL) technologiją. Tačiau negalime užtikrinti, kad duomenys nebus perduoti internetu ar belaidžiu ryšiu.


    Todėl mums stengiantis apsaugoti Jūsų asmeninę informaciją, Jūs pripažįstate, kad


    - yra saugumo ir privatumo apribojimų internete, kurie nuo mūsų nepriklauso,
    - negalima užtikrinti visos informacijos ir duomenų, kuriais keičiamasi tarp Jūsų ir mūsų interneto svetainės, saugumo, vientisumo ir privatumo ir
    - nepaisant visų pastangų, bet kokia tokia informacija ir duomenys gali būti neteisėtai peržiūrėti ar pakeisti trečiosios šalies.


    Duomenų saugumo pažeidimas


    Tuo atveju, jei sužinome, jog Svetainės saugumas buvo pažeistas arba asmeninė mūsų Svetainės vartotojų informacija buvo atskleista nesusijusioms trečiosioms šalims dėl išorinės veiklos, įskaitant (bet neapsiribojant) saugumo atakų ar sukčiavimo atvejus, mes imsimės reikiamų priemonių, įskaitant (bet neapsiribojant) tyrimus ir ataskaitas, taip pat teisėsaugos institucijų informavimą ir bendradarbiavimą su jomis.


    Duomenų saugumo pažeidimo atveju stengsimės informuoti paveiktus asmenis, jei manysime, kad dėl pažeidimo vartotojas gali patirti žalą, arba jei informavimas būtinas teisės aktų nustatyta tvarka. Tokiu atveju paskelbsime pranešimą Svetainėje, susisieksime su Jumis elektroniniu paštu.


    Jeigu manote, kad su Jumis susijęs duomenų tvarkymas atliekamas pažeidžiant teisės aktų reikalavimus turite teisę kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją.


    Politikos pakeitimai ir papildymai


    Pasiliekame teisę bet kuriuo metu keisti šią Politiką. Pakeitimai įsigalioja paskelbus atnaujintą šios Politikos versiją Svetainėje. Patalpinę atnaujintą versiją pakeisime puslapio apačioje nurodytą atnaujinimo datą. Tolesnis Svetainės naudojimas po tokių pakeitimų reiškia, kad su jais sutinkate. Norėdami gauti daugiau informacijos, nedvejodami siųskite savo klausimus užpildę formą mūsų Svetainės skiltyse „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“ arba „Palikite žinutę“.


    Susisiekite su mumis


    Jei turite klausimų dėl šios Politikos, susisiekite su mumis bet kuriuo Jums patogiu būdu:


    El. paštu info@baldusale.lt.
    Pateikdami užklausą mūsų svetainėje skiltyse: „Susisiekime“, „Parašykite mums“, „Turite klausimų? Parašykite mums“, „Palikite žinutę“
    Paštu: Švitrigailos g. 11K-109, Vilnius, Lietuva
    Telefonu +370 (608) 35 808

     

     

    Paskutinį kartą atnaujinta: 2019 m. sausio 7 d.